Heb jij interesse in hoe cosmetica, chemische stoffen en preparaten, biociden etc, worden geëtiketteerd, hoe de gebruiksveiligheid ervan wordt gewaarborgd en hoe dit voor deze producten wordt vastgelegd in dossiers, registraties en labels? Dan maken we graag kennis met je.

Momenteel hebben we de functie van Medewerker Chemical Regulatory affairs vacant. We zijn op zoek naar iemand met kennis en interesse op het gebied van biociden.

Functie-inhoud:

In een klein maar zeer gedreven team ga je via ons eigen database systeem AMINCHI biociden dossiers, veiligheidsinformatiebladen en registraties maken. Onvermijdelijk leidt dit tot tal van vragen die je in direct contact met (buitenlandse) klanten en bedrijven moet oplossen. Deze functie vraagt een voortdurende opbouw van kennis van nieuwe wetgeving en chemische en toxicologische eigenschappen van stoffen. We bieden je de mogelijkheid om uit te groeien tot een specialist waarvan er in den lande niet veel zijn.

Opleiding en niveau:

  • Ten minste een opleiding op HBO niveau met een chemische achtergrond. Kennis van medische en/of juridische zaken is eveneens belangrijk;
  • Vloeiend in één of meer vreemde talen. Voldoende mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Engels;
  • Bedreven met computers;
  • Kennis van productontwikkeling is een pré;
  • Representatieve persoonlijkheid.

Als jouw instelling is dat een vraag beantwoord wordt met een heldere oplossing, neem dan contact op met John van Wegen: jvanwegen@info-care.nl, telefoon 030-6620235